eksportkontrolakademi.dk ApS

To dages kursus i eksportkontrol og sanktioner (DK/EU og US regler)


Dato og tid

Tirsdag d. 24. september 2019 kl. 08:30 til onsdag d. 25. september 2019 kl. 17:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 20. august 2019 kl. 16:30

Sted

Sinatur Hotel Storebælt
Østerøvej 121
5800 Nyborg
Denmark

Arrangør

eksportkontrolakademi.dk ApS
+45 29442360
info@eksportkontrolakademi.dk

Lær det fundamentale om de danske/europæiske samt de amerikanske regler, så du kan finde ud af, i hvilket omfang reglerne påvirker netop din virksomhed.

Eksportkontrol (dual-use/dobbelt anvendelse) og finansielle sanktioner gælder for alle virksomheder, der sælger eller overfører varer og teknologi – også indenfor Danmarks grænser.

Konflikten i Ukraine i 2014 medførte mange sanktioner fra EU og USA. Bliv helt opdateret og få et overblik på dette kursus. Vi vil naturligvis også indgående behandle konsekvenserne af, at USA har trukket sig fra Atomaftalen fra 2016 med Iran.

Det vil overraske mange at erfare, at de amerikanske regler som hovedregel gælder, hvis du videresælger amerikansk fremstillede produkter uanset hvor i verden, det sker – dvs. også i Danmark.

Overtrædelse af reglerne – specielt de amerikanske - kan have meget alvorlige følger for en virksomhed. Store bødestraffe, fængsel, tab af privilegier samt sagsomkostninger kan forekomme.

På et intensivt to dages seminar vil erfarne og højt specialiserede dansktalende undervisere give en introduktion til de grundlæggende regelsystemer samt komme med tips til, hvorledes opgaven i praksis kan gribes an i virksomhederne.

Kursusmappe indeholdende alle præsentationer samt yderligere relevant bilagsmateriale udleveres på seminaret.

Der udstedes et deltagerbevis, som beskriver hvilke elementer, der er blevet gennemgået. Deltagerbeviset bør indgå i virksomhedens compliance dokumentation.

Bemærk venligst ift. eksportkontrol at fokus er på dual-use reglerne på dette seminar og våbenreglerne, som alene har relevans for et lille antal virksomheder, vil ikke blive behandlet.

Undervisere er en repræsentant fra Erhvervsstyrelsen, Lise Test, advokat hos Baker & McKenzie, Washington, DC, Nick Thomsen Politiets Efterretnings Tjeneste (PET) og Lars Brodersen, TradeCompliance.dk Advokatfirma.

Kursusgebyr er DKK 9.000 plus moms indtil 1. juli 2019 og herefter DKK 10.000 plus moms.

Læs nærmere om eksportkontrolakademi.dk ApS, kurserne og underviserne påhttp://eksportkontrolakademi.dk/index.html

For at kunne gennemføre tilmelding skal "Accept af Samhandelsbetingelser for eksportkontrolakademi.dk ApS" vælges fra listen (eneste mulighed på scrol down liste).

Forudsætning for tilmelding er accept af eksportkontrolakademi.dk ApS' samhandelsbetingelser. De kan læses her http://eksportkontrolakademi.dk/samhandelsbetingelser.html og anses for accepteret ved tilmelding.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

eksportkontrolakademi.dk ApS
+45 29442360
info@eksportkontrolakademi.dk